Restaurant l'Eau Vive

Wij hebben  ons restaurant l’Eau Vive in 1990 geopend.
20 jaar later is ons werk beloond met een tweede Michelinster.
  
 De kleine 17de-eeuwse molen in het groen straalt een bijzondere charme uit.
  
Een glazen wand in het verlengde van het oude gebouw schermt de tuin

         

met zicht  op het riviertje de Burnot af van de elementen.
 De efficiënte, ontspannen bediening staat onder leiding van Anne.

         

Een  professionele aanpak die garant staat voor een onvergetelijke ervaring.
            
Onze keuken maakt een voortdurende ontwikkeling door,

         

waarbij het product  steeds het respect krijgt dat het verdient.
Onze keuken vormt een evenwichtige combinatie van krokant, zuur en vet. 

      

Ze roept een bijzondere emotie op. 
De salon is  een zenruimte waar kleuren en materialen in mooie harmonie met elkaar staan.              

Deze ruimte vormt de verbindende schakel tussen

         

ons hotel l'Espace Medissey en  het restaurant l’Eau Vive