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    CARTES

    Every month we put together a menu using the most enticing seasonal/local produce or outstanding labels of origin.

    As a result what we serve may vary slightly, depending on availability.

    A LA CARTES

    To give you a taste of what's to come, here are a few products from our menu and our current carte:

     

    Lоbster from Bretagne :

    Apple - Avocado - Cucumber
    (Supp Caviar: 20€)
    - 85€ -

    Wood-grilled Dublin Bay Prawn:

    Ginger - Lime - Condiments
    - 80€ -

    Pan-fried Foie Gras:

    Rhubarb - Gingerbread - Lemon 
    - 60€ -

    Zucchinni Flower:

    Ricotta - Girolles - Fresh Almonds   
    - 60€ -

    Barbecued Red Tuna:

    Artichoke - Shellfish Reduction
    - 85€ -
     
    ********

    Fillet of Turbot:

    Ceviche of shellfish - Yuzu - Soufflé buckwheat
    - 75€ -

    Duck from Burgaud:

    Sushi Rice - Cherries - Onions
    The Legs like a Caesar Salad
    - 80€ -

    Tenderloin of Black Angus: (Three Services )

    Tartare - Apple Soufflé - Caviar Osciètre Impérial
    Grilled - French fries - Béarnaise
    Confit Cheek
    - 80€ -

    Sweetbread

    Girolles - Truffle Coulis - Peas
    - 80€ -


    Fromages 25 €

    Le plateau de Fromages Affinés de nos Producteurs

    Les Desserts 25 €

    *  Desserts à commander en début de repas
     

    Notre Cave

    La carte des vins se compose de 300 références choisies ouvertement et avec cœur, sans autre but que d'accompagner au mieux votre repas, éveiller la découverte et le plaisir.