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    CARTES

    Every month we put together a menu using the most enticing seasonal/local produce or outstanding labels of origin.

    As a result what we serve may vary slightly, depending on availability.

    A LA CARTES

    To give you a taste of what's to come, here are a few products from our menu and our current carte:

     

    Tourteau:

    Oscietra caviar - Barbecue celery - Curry oil
    - 85€ -

    Wood-grilled Dublin Bay Prawn:

    Ginger - Lime - Condiments
    - 80€ -

    Pan-fried Foie Gras:

    Beetroot - Apples - Gingerbread - Figs 
    - 60€ -

    Royal Belgian Caviar Oscietre:

    Smoked spaghetti - shellfish - Cébette  
    - 75€ -

    Turbot fillet:

    Ceviche of shellfish - Yuzu - Buckwheat 
    - 75€ -

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    Scallops Meunières:

    Raviole of foie gras - topinambour - Parmesan cheese
    - 80€ -

    Breton lobster:

    Carrots and ginger - Coral sauce - Fennel
    Lobster Roll 
    - 85€ -

    Hare à la Royale with white truffles:

    - 85€ -

    Tenderloin of Black Angus: (Three Services )

    Tartare - Apple Soufflé - Caviar Osciètre Impérial
    Grilled - French fries - Béarnaise
    Confit Cheek
    - 75€ -

    Venison

    Butternut - Brussels sprouts - Figs in vinegar
    Civet -Sage - Ravioli
    - 85€ -


    Fromages 25 €

    Le plateau de Fromages Affinés de nos Producteurs

    Les Desserts 25 €

    *  Desserts à commander en début de repas
     

    Notre Cave

    La carte des vins se compose de 300 références choisies ouvertement et avec cœur, sans autre but que d'accompagner au mieux votre repas, éveiller la découverte et le plaisir.