Je bent hier : LE COMPTOIR > KARTEN & MENUS > KARTEN

KARTEN
De klassiekers
Voorgerechten
Aperitiefbord : 12 €
assortiment ingezouten vleeswaren
Gerookte zalm : 18 €
Bruschetta, verse kaas en pickles
Kaaskroketten : 16 €
tomatensaus en vers slaatje
Oesters Prat-Ar-Coum uit Bretagne n°4 (6 stuks) : 20 €
Ham Aldùde Kintoa : 30 €
bruschetta en tomaat
Hoofdshaotels
Tartare van Belgisch rund : 18 €
à la minute gehakt rund, vers slaatje en eigengemaakte frites
Hamburger puur rund : 18 €
Waalse kaas, bacon/peper-saus, rauwkost en frites
Gehaktballen van Mamy Résimont : 16 €
Tomatensaus, mayo en eigengemaakte frites
Gerijpte entrecote, gekozen door Pierre Résimont : 36 €
bearnaise, slaatje en eigengemaakte frites
Sliptongetjes meunière : 24 €
svers slaatje en puree Résimont
Desserts
Echte, vers gedraaide Dame Blanche - 8 €
Crème brûlée met Bourbonvanille - 8 €
Chocolade-moelleux en vanille-ijs - 8 €
Meringuetaart met citroen - 8 €
Bord gerijpte kazen van Maison Fauville - 10 €
Dit zijn enkele van onze producenten en leveranciers:
La Ferme du Sacré Coeur in Natoye: Tafelboter, omega-3 eieren, zuivel, aardbeien.
Boucherie Lambert in Loyers : Belgisch vlees, pâtés, gehakt en charcuterie.
Martin: Duurzaam geviste en dagelijks vers geleverde vis.
Les Primeurs de Cédric Populaire: 3 generaties fruit en groenten.
La fraise blanche (Sébastien Marcy): Producent van bloemen, kruiden en groenten in Malonne.
Vincent Dawagne: Lichtjes gerookte zalm (op cederhout).
Escargotière de Warnant.