Je bent hier  :  LE COMPTOIR  >  KARTEN & MENUS  >  KARTEN

    KARTEN

    Elke dag serveren wij lokale seizoensproducten van topkwaliteit.

    De klassiekers

    Voorgerechten

    Aperitiefbord : 12 €

    assortiment ingezouten vleeswaren

    Gerookte zalm : 18 €

    Bruschetta, verse kaas en pickles

    Kaaskroketten : 16 €

    tomatensaus en vers slaatje

    Oesters Prat-Ar-Coum uit Bretagne n°4 (6 stuks) : 20 €

    Ham Aldùde Kintoa : 30 €

    bruschetta en tomaat

    Hoofdshaotels

    Tartare van Belgisch rund  : 18 €

    à la minute gehakt rund, vers slaatje en eigengemaakte frites

    Hamburger puur rund : 18 €

    Waalse kaas, bacon/peper-saus, rauwkost en frites

    Gehaktballen van Mamy Résimont : 16 €

    Tomatensaus, mayo en eigengemaakte frites

    Gerijpte entrecote, gekozen door Pierre Résimont : 36 €

    bearnaise, slaatje en eigengemaakte frites

    Sliptongetjes meunière :  24 €

    svers slaatje en puree Résimont

    Desserts

    Echte, vers gedraaide Dame Blanche  -  8 €

    Crème brûlée met Bourbonvanille  -  8 €

    Chocolade-moelleux en vanille-ijs -  8 €

    Meringuetaart met citroen  -  8 €

    Bord gerijpte kazen van Maison Fauville  -  10 €

     

    Dit zijn enkele van onze producenten en leveranciers:

    La Ferme du Sacré Coeur in Natoye: Tafelboter, omega-3 eieren, zuivel, aardbeien.

    Boucherie Lambert in Loyers : Belgisch vlees, pâtés, gehakt en charcuterie.

    Martin: Duurzaam geviste en dagelijks vers geleverde vis.

    Les Primeurs de Cédric Populaire: 3 generaties fruit en groenten.

    La fraise blanche (Sébastien Marcy): Producent van bloemen, kruiden en groenten in Malonne.

    Vincent Dawagne: Lichtjes gerookte zalm (op cederhout).

    Escargotière de Warnant.