Je bent hier  :  LE COMPTOIR  >  KARTEN & MENUS  >  MENUS

    MENUS

    Elke dag serveren wij lokale seizoensproducten van topkwaliteit.

    MENUS

    Menu naar keuze: 37 €
    ingevoerd - schotel(Flat) - Harm(dienen)


    ingangen(items): (17 €)
    St - Jacques de carpaccio
    Vinaigrette in de mango, laat ons eten en olie van citroen
    klein grijs van Vernant
    nieuwe knoflook, Tétragone en laminering Esma

    Gerechten: (20 €)
    Nettogewicht Sébaste
    moes van P.D.T. Tomaten, schelpen en kreeftenbisque
    Net konijn
    selderij puree koolrabi, wortelen, cantharellen en sap in goes van de windturbine

    Nagerechten: (8 €)
    Tatin appeltaart


    Beierse in de chocolade
    koekje kokosnoot(Cola) en Esma Vanille

    Dit zijn enkele van onze producenten en leveranciers:

    La Ferme du Sacré Coeur in Natoye: Tafelboter, omega-3 eieren, zuivel, aardbeien.

    Boucherie Lambert in Loyers : Belgisch vlees, pâtés, gehakt en charcuterie.

    Martin: Duurzaam geviste en dagelijks vers geleverde vis.

    Les Primeurs de Cédric Populaire: 3 generaties fruit en groenten.

    La fraise blanche (Sébastien Marcy): Producent van bloemen, kruiden en groenten in Malonne.

    Vincent Dawagne: Lichtjes gerookte zalm (op cederhout).

    Escargotière de Warnant.