KARTEN

Elke dag serveren wij lokale seizoensproducten van topkwaliteit.

De klassiekers

Voorgerechten

Aperitiefbord : 12 €

assortiment ingezouten vleeswaren

Gerookte zalm : 18 €

Bruschetta, verse kaas en pickles

Kaaskroketten : 16 €

tomatensaus en vers slaatje

Oesters Prat-Ar-Coum uit Bretagne n°4 (6 stuks) : 20 €

Ham Aldùde Kintoa : 30 €

bruschetta en tomaat

Hoofdshaotels

Tartare van Belgisch rund  : 18 €

à la minute gehakt rund, vers slaatje en eigengemaakte frites

Hamburger puur rund : 18 €

Waalse kaas, bacon/peper-saus, rauwkost en frites

Gehaktballen van Mamy Résimont : 16 €

Tomatensaus, mayo en eigengemaakte frites

Gerijpte entrecote, gekozen door Pierre Résimont : 36 €

bearnaise, slaatje en eigengemaakte frites

Sliptongetjes meunière :  24 €

svers slaatje en puree Résimont

Desserts

Echte, vers gedraaide Dame Blanche  -  8 €

Crème brûlée met Bourbonvanille  -  8 €

Chocolade-moelleux en vanille-ijs -  8 €

Meringuetaart met citroen  -  8 €

Bord gerijpte kazen van Maison Fauville  -  10 €

 

Dit zijn enkele van onze producenten en leveranciers:

La Ferme du Sacré Coeur in Natoye: Tafelboter, omega-3 eieren, zuivel, aardbeien.

Boucherie Lambert in Loyers : Belgisch vlees, pâtés, gehakt en charcuterie.

Martin: Duurzaam geviste en dagelijks vers geleverde vis.

Les Primeurs de Cédric Populaire: 3 generaties fruit en groenten.

La fraise blanche (Sébastien Marcy): Producent van bloemen, kruiden en groenten in Malonne.

Vincent Dawagne: Lichtjes gerookte zalm (op cederhout).

Escargotière de Warnant.

Connectez-vous