MENUS

Elke dag serveren wij lokale seizoensproducten van topkwaliteit.

MENUS

Menu naar keuze: 37 €
ingevoerd - schotel(Flat) - Harm(dienen)


ingangen(items): (17 €)
St - Jacques de carpaccio
Vinaigrette in de mango, laat ons eten en olie van citroen
klein grijs van Vernant
nieuwe knoflook, Tétragone en laminering Esma

Gerechten: (20 €)
Nettogewicht Sébaste
moes van P.D.T. Tomaten, schelpen en kreeftenbisque
Net konijn
selderij puree koolrabi, wortelen, cantharellen en sap in goes van de windturbine

Nagerechten: (8 €)
Tatin appeltaart


Beierse in de chocolade
koekje kokosnoot(Cola) en Esma Vanille

Dit zijn enkele van onze producenten en leveranciers:

La Ferme du Sacré Coeur in Natoye: Tafelboter, omega-3 eieren, zuivel, aardbeien.

Boucherie Lambert in Loyers : Belgisch vlees, pâtés, gehakt en charcuterie.

Martin: Duurzaam geviste en dagelijks vers geleverde vis.

Les Primeurs de Cédric Populaire: 3 generaties fruit en groenten.

La fraise blanche (Sébastien Marcy): Producent van bloemen, kruiden en groenten in Malonne.

Vincent Dawagne: Lichtjes gerookte zalm (op cederhout).

Escargotière de Warnant.

Connectez-vous